SHOPPING INFORMATION

Comanda este făcută prin Poșta Română și costă 16 RON sau Curier Rapid, unde costă 15 RON. În funcție de locația dumneavoastră, putem alege prin ce serviciu este mai OK să trimitem comanda.

Cu toate astea, la comenzi mai mari de 200 RON, livrarea este GRATUITĂ.

Timpul de livrare a coletului este de 1-2 zile lucrătoare. Acesta poate fi decalat în pragul sărbătorilor sau a altor evenimente specifice, cum ar fi Valentine’s Day.

Dacă comenzile sunt făcute înainte de ora 16:00 acestea sunt livrate curierului în aceeași zi, astfel că șansele să primiți produsul ziua următoare cresc considerabil.

Descrierile produselor sunt făcute cât mai amănunțite, pentru a-ți răspunde la toate întrebările. Cu toate acestea, dacă sunt întrebări la care nu ai găsit răspuns, contactează-ne iar noi îți vom răspunde cu drag la nelămuriri.

PAYMENT INFORMATION

Depunem efort să va oferim cele mai calitative servicii. Totuși, dacă printr-o eroare ați primit coletul greșit, contactați-ne iar noi vă vom îndruma care sunt următorii pași.

Conform O.U.G. 34/2014, aveți dreptul să faceți retur la produsul comandat în termen de 14 zile lucrătoare fără un motiv anume. Totuși, produsul trebuie să fie în ambalajul său original, sigilat.

Completează formularul de retur dacă ești interesat de un retur iar noi te vom contacta să îți spunem care sunt următorii pași pe care trebuie să îi urmezi.

Ceea ce face magazinul nostru cu adevărat special este că serviciile noastre sunt cât se poate de discrete. Nimeni nu va ști ce ați comandat, nici măcar curierul.

Pe colet, nu apare nimic legat de magazinul nostru, astfel ca puteți face comanda chiar și la serviciu fără să vă faceți griji că colegii vor ști ce se află în colet. Puteți să le spuneți că v-ați comandat altceva. Nu există nicio inscripție sau alte detalii cu magazinul nostru.